Rahvaliidu noored nõuavad Juhan Aare tagasiastumist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa Rahvaliidu logo
Eestimaa Rahvaliidu logo Foto: .


Tartus kogunenud mittetulundusühingu Rahvaliidu Noored juhatus jõudis üksmeelsele seisukohale, et erakonna esimees Juhan Aare peab kohe oma ametikohalt lahkuma, sest on ühenduse hinnangul kahjustanud erakonna mainet ja kaotanud usalduse.

«Viimaste kuude jooksul pole Juhan Aare esinenud ühegi avaldusega, pole välja tulnud ühegi algatusega, pole erakonda toonud ühtki uut liiget ega täitnud ka oma põhikirjajärgset kohustust — leidnud erakonnale rahalist toetust,» seisab Rahvaliidu Noorte saadetud pressiteates.

Samuti väidab ühendus, et Juhan Aare pole asunud täitma lubadust tagastada erakonna raha, mida esimees oli isiklikuks otstarbeks kasutanud. «See näitab tema suhtumist erakonda. Oma teguviisiga riivab ta nii erakonna, riigi kui ka maksumaksja huve,» on kirjutatud avalduses.

«Me ei suuda enam kõrvalt vaadata, kuidas erakonna juhtorganites lahenduste leidmist edasi lükatakse. Soovime, et erakonna juhatus võtaks lõpuks selge seisukoha, mis praeguse paigalseisu asemel aitab edasi liikuda,» kommenteeris mittetulundusühingu Rahvaliidu Noored juhatuse liige Taavi Pirk.

Ühenduse Rahvaliidu Noored juhatuse liikmed on seisukohal, et kuni erakonna kongressini 20. novembril peavad partei juhtimise vastutuse võtma aseesimehed ning leppima omavahel kokku täpse tööjaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles