Mees lammutas oma istumise alt kõrget korstnat

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval ja neljapäeval Viljandi Põhja puiestee katlamaja korstna otsas tegutsenud Aleksei Bezljudov on oma sõnul samalaadseid tellimusi täitnud varemgi ning see töö pole kaugeltki kõige keerulisem.
Kolmapäeval ja neljapäeval Viljandi Põhja puiestee katlamaja korstna otsas tegutsenud Aleksei Bezljudov on oma sõnul samalaadseid tellimusi täitnud varemgi ning see töö pole kaugeltki kõige keerulisem. Foto: Rannar Raba / Sakala

Kolmapäeval ja neljapäeval võis Viljandis Paalalinnas näha tavatut vaatepilti: Põhja ja Valuoja puiestee vahelise kvartali keskel istus vana katlamaja 30 meetri kõrguse korstna otsas töömees ning klohmis haamriga selle servast telliseid alla.

Põhja puiestee 6a paiknevas katlamajas lõpetati ümbruskondsete korterelamute kütmine juba paari kümnendi eest. Pärast seda on seal remonditud autosid, võetud vastu taarat ja müüdud vanavara. Ehkki hoone juurde kuuluvast punasest korstnast pole juba ammu nähtud suitsupahvakaid tõusmas, on see algsel kujul Paalalinna siluetis püsinud.

Ülemine ots

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles