Odavbussifirma tuleb Viljandimaale sügisel

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu sõidab Eesti esimene odavbussifirma Simple Express Tallinnast Tartu ja Narva, siis sügisest hakkab ta odava hinna eest sõidutama ka Viljandimaa inimesi.
Kui praegu sõidab Eesti esimene odavbussifirma Simple Express Tallinnast Tartu ja Narva, siis sügisest hakkab ta odava hinna eest sõidutama ka Viljandimaa inimesi. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Internetis kuni viieeuroseid pileteid pakkuv Eesti esimene odavbussifirma Simpel Express on lubanud Viljandimaale laieneda sügisel, kuid täpset aega esialgu ei avalda, sest oktoober toob muudatusi kogu riigi kommertsbussiliiklusesse.

Seniajani on odavbussifirma sõitnud Tallinnast Tartu ja Narva, juuni keskel teatas aktsiaselts Lux Express Estonia oma sõsarettevõtte laienemisest Viljandimaale.

Seda, milliste linnade vahet hakkab buss Viljandist sõitma, on Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul veel vara öelda. «Üle-eestilise liinivõrgu lõplik kuju selgub lähikuudel, sest see on seotud ühistranspordiseaduse muudatustega, mis hakkavad kehtima oktoobri algul. Praegu on Simple Expressi edasistest laienemisplaanidest veel vara rääkida,» ütles Saarpuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles