Tänavustel kaunitel kodudel on rääkida tuhkatriinulugu

Elisabeth Kungla
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Mägi kaunis kodu Suure-Jaanis peidab endas kolme sauna.
Perekond Mägi kaunis kodu Suure-Jaanis peidab endas kolme sauna. Foto: Viljandi maavalitsus

​Äsja lõppenud Viljandimaa kauneimate kodude konkursil osales komisjoni esimehe Jane Lumiste sõnul mitu Tuhkatriinu saatusega majapidamist, mille omanikud on tublisti vaeva näinud, et halvas seisukorras hoonetest ja aedadest saaksid tõelised silmarõõmud. 

Kaunite kodude konkursil osales tänavu Viljandimaalt viis kohalikku omavalitsust, kes esitasid kokku 12 kandidaati. Kolmeks parimaks, mis esitatakse autasustamiseks ka presidendile, kes on võistluse «Eesti kaunis kodu 2015» patroon, valis žürii Liivi ja Aivo Juraki Veski talu Vissuvere külas, perekond Mägi eramu Suure-Jaanis ning lasteaia Mesimumm Viljandi linnas.

Veski talu peremees Aivo Jurak oli igati rõõmus, et nende kodu Eesti kauneimate sekka valiti. «Nagu öeldakse, elutöö on ära märgatud,» lausus ta. Heameel on seda suurem, et abikaasa Liiviga on nad pigem üksikud hundid, kes omaette kõpitsevad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles