Matkajaid ootab piknik

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi rattaklubi ootab homme keskpäeval kõiki tänavustel rattamatkadel osalenuid hooaja viimasesse sihtpunkti Varesemägedesse, kus tehakse kokkuvõtteid tänavusest sarjast, oodatakse ettepanekuid tulevaks hooajaks ning leiab aset kauaoodatud loosimine.


Kõik matkajad on Varesemägedesse oodatud kella 12—13, tulijad saavad end lõkke ääres soojendada ning kosutuseks pakutakse teed ja pirukaid. Soovijad saavad kaasavõetud toidukraami lõkke peal grillida.

Viljandi rattaklubi presidendi Loit Kivistiku sõnul soovivad korraldajad piknikul algatada sisuka keskustelu, et hankida järgmiseks aastaks värskeid mõtteid ning kuulda osalejate arvamusi tänavuse hooaja kohta.

Koosviibimine lõpeb loosimisega. Kõigil 12 matkal käinute vahel läheb loosi jalgratas ning ülejäänutel on võimalik saada rattasõiduga seotud auhindu. «Need, kes Varesemägedesse tulla ei saa, võivad oma osalejakaardi viia laupäevaks spordihoone valvelauda,» lisas Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles