Igal aastal jääb inimesi rabakontserdile päeva võrra hiljaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuresoos asetleidev päikesetõusukontsert on Suure-Jaani muusikafestivali üks tähtüritusi, mis toob rabasaare keset ööd rahvast täis. Kahjuks on igal aastal paar inimest, kes jõuavad kohale alles järgmiseks päikesetõusuks.
Kuresoos asetleidev päikesetõusukontsert on Suure-Jaani muusikafestivali üks tähtüritusi, mis toob rabasaare keset ööd rahvast täis. Kahjuks on igal aastal paar inimest, kes jõuavad kohale alles järgmiseks päikesetõusuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Igal aastal on paar inimest Hüpassaare rabakontserdile kohale läinud 24 tundi hiljem.

Suure-Jaani muusikafestivali korraldajad postitasid ürituse Facebooki lehele pildi, millega tuletatakse meelde, et kell 3 algavale päikesetõusukontserdile jõudmiseks tuleb liikuma hakata esmaspäeva õhtul.

Festivali peakorraldaja Anneli Kundla sõnul on igal aastal olnud paar inimest, kes on rabakontserdile tulnud päev hiljem. «On hea teada, et kui plaanitakse kontserdile jõuda, on vaja hakata 22. juuni õhtul tulema. Kui hakata 23. juunil tulema, on kontsert juba läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles