Lossi tänavale seab end sisse kostüümilaenutus

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi pärast uste avamist ei saa kliendid kostüümilaenutuse garderoobiosas omapead ringi käia, õnnestus Sakala reporteritel eile mõnda eset oma käega katsuda. Ketlin Beljaevil soovitas kogenud laenutaja Aigi Märtin kaelkirjakukostüümi proovida.
Kuigi pärast uste avamist ei saa kliendid kostüümilaenutuse garderoobiosas omapead ringi käia, õnnestus Sakala reporteritel eile mõnda eset oma käega katsuda. Ketlin Beljaevil soovitas kogenud laenutaja Aigi Märtin kaelkirjakukostüümi proovida. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Lossi tänaval ilmet võtva kostüümilaenutuse perenaine Aigi Märtin saab iga päev justkui nukkudega mängida, kuid nukkudeks on juba aastaid olnud inimesed, kes stiilipidudeks ja teemaõhtuteks tema juurest kostüüme laenavad. 

Kostüümilaenutuse otsustas omanik senisest asupaigast Vaksali tänaval kesklinna kolida ruumipuuduse pärast ja nii ongi ta juba maikuu lõpust alates vedanud sõiduautoga kastide viisi rõivaid ja aksessuaare kunagise Viljandi Rõiva kaupluse ruumidesse Lossi tänaval. 

8000 riidepuu jagu kostüüme

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles