Linna parimad lõpetajad käisid vastuvõtul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linn kutsus täna gümnaasiumi kuld- ja hõbemedalistid ning põhi- ja huvikoolide parimad lõpetajad koos vanematega Sakala keskusse vastuvõtule.

Vastuvõtul tunnustati teiste seas kaheksat gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetavat noort, kelle kõigi õppeainete kooliastmehinne oli väga hea, ning kaheksat gümnaasiumi hõbemedalisti, kel oli kuni kahes õppeaines kooliastmehinne vähemalt hea ja ülejäänud õppeainetes väga hea.

Marta Anderson õppis Viljandi gümnaasiumi võõrkeelte õppesuunal ja lõpetab kuldmedaliga. Oma sõnul pidi ta lihtsalt palju õppima, muud ei midagi. Kuldmedal ei olnud talle suur eesmärk. «Ma lihtsalt andsin endast maksimumi, nii kuidas tundsin, et suudan. Sain alles pool aastat tagasi teada, et mul on üldse võimalik kullaga lõpetada. Pingutasin selle nimel reaalselt võib-olla kuus kuud, kuid ei pidanud tegema lisatöid. Jätkasin tavapäraselt ja andsin endast parima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles