Karksi vald otsustab spordihoone saatuse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi võimla on püsinud aastakümneid ühesugune. Homsel Karksi valla volikogu istungil otsustatakse kogu spordihoone rekonstrueerimise saatus: kas viia ellu suurejooneline plaan või valida tagasihoidlikum.
Kitzbergi gümnaasiumi võimla on püsinud aastakümneid ühesugune. Homsel Karksi valla volikogu istungil otsustatakse kogu spordihoone rekonstrueerimise saatus: kas viia ellu suurejooneline plaan või valida tagasihoidlikum. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuigi Kitzbergi gümnaasiumi spordikompleksiga tuleb Karksi vallavanema Taimo Tugi sõnul kindlasti midagi ette võtta ja kusagilt uuendamisega pihta hakata, peab esiti kuulama, mida otsustab kolmapäevane volikogu.

«See plaan, mis meil eelarvestrateegias oli – järgmisel aastal ehitama hakata –, jääb igatahes ära,» nentis Tugi ja selgitas, et kuna Euroopast nad raha ei saanud, käib vallal üksi rekonstrueerimine üle jõu ja esialgu heakskiidu pälvinud visiooni nad ellu viia ei suuda.   

Loodetud raha jäi tulemata

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles