Lasteaednike palgatõusu palve sõidab jalgratastel pealinna

Merlin Kuld
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis kogutud toetusallkirjad saadeti ratturitega kõnekoosolekule Pärnusse.
Viljandis kogutud toetusallkirjad saadeti ratturitega kõnekoosolekule Pärnusse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi lasteaiaõpetajad kogusid eile hommikul spordihoone ees tunni ajaga 38 toetusallkirja, mis on vaid pisike osa juba varem siinsetes lasteaedades kogutud 1400-st.

Eesti lasteaednike liit korraldas Viljandi spordihoone ees kõnekoosoleku, mille eesmärk oli eelkõige rahva tähelepanu püüda ja toetust saada. Kohale oli tulnud ligi poolsada toetajat ja lasteaiakasvatajat.

8. juunil alustasid neli jalgratturit teekonda Tartust Põltsamaale, sealt võtsid nad suuna Paidesse ja eile hommikuks jõudsid Viljandisse. Põhisõitjaid, kes ratastel kuus linna läbivad, on küll neli, kuid nendega liitub marsruudil teisi huvilisi. Viljandi spordihoone eest jätkasid ratturid teed Pärnu poole, kust nad 15. juuniks Tallinnasse väntavad. Aktsiooni tulemusena pöördutakse riigikogu poole ettepanekuga kehtestada kõigile lasteaiaõpetajatele põhikooli ja gümnaasiumi õpetajatega võrdne riiklik töötasu alammäär.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles