Nutikaid e-teenuseid sünnitab elu ise

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Saviauk peab tähelepanuväärseks, et Eestis on regulaarsete kettagolfi mängijate hulk mõne aastaga mitmekordistunud ning suurem osa neist on tema loodud e-teenuse kasutajad.
Marko Saviauk peab tähelepanuväärseks, et Eestis on regulaarsete kettagolfi mängijate hulk mõne aastaga mitmekordistunud ning suurem osa neist on tema loodud e-teenuse kasutajad. Foto: Erakogu, Marko Saarm / Sakala

Viljandist pärit Marko Saviaugu loodud internetiteenus skoorin.com pääses äsja lõppenud üle-eestilisel e-teenuste konkursil kümne parema sekka. Rahvahääletusel sai lehekülg koguni teise koha.

Seni pole teenus loojale veel raha sisse toonud, küll aga on sellel potentsiaali kasvada tulusaks rahvusvaheliseks äriks.

Marko Saviaugu õnnestumine on hea näide sellest, kuidas elust endast sündinud idee võib nutika pealehakkamise korral saavutada lühikese ajaga suure kandepinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles