Üldine palgatõus annab ka lasteaednikele lootust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, kuidas linnakassasse tekkinud lisaraha kasutada, hakatakse raekojas arutama sügisel. Praegu peavad poliitikud võimalikuks lasteaednike palgatõusu ja teede remonti.
Seda, kuidas linnakassasse tekkinud lisaraha kasutada, hakatakse raekojas arutama sügisel. Praegu peavad poliitikud võimalikuks lasteaednike palgatõusu ja teede remonti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänu kerkinud palkadele on tänavu Viljandi linnakassasse loodetust rohkem raha jõudnud. Sügisel hakatakse sellele rakendust otsima ning muu hulgas võib lisaraha minna lasteaednike palgatõusuks ja tänavate remondiks.

«Lasteaiatöötajate madal palk on minu meelest praegu linna kõige teravam probleem,» möönis Viljandi volikogu eelarvekomisjoni juht Jaak Sulg, kui temalt küsiti, millele peaks loodetust rohkem tulnud raha kasutama. Sulg tunnistas, et ta üritaks lisaeelarvega kergitada lasteaiatöötajate palka nii, et kavandatud viie protsendi asemel saaksid nood kümne protsendi suuruse palgatõusu.

Raha jagatakse sügisel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles