Ugala uued töötajad laiendavad suhtlust

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Leivo ja Reigo Rannu tahavad olla Ugala loomingulise kollektiivi tõhusad taustajõud.
Kairi Leivo ja Reigo Rannu tahavad olla Ugala loomingulise kollektiivi tõhusad taustajõud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks kuud tagasi alustas Ugalas turundusjuhina tööd Reigo Rannu, sel nädalal asus ametisse avalike suhete juht Kairi Leivo.


Varem põhiliselt kinnisvaravaldkonnas töötanud Reigo Rannu on õppinud maaülikoolis ettevõtlusökonoomikat ja kaitsnud magistrikraadi turunduses.
«Minu töö eesmärk on see, et kõik uued ja huvitavad lavastused ka publikuni jõuaksid,» ütles ta oma praeguse ameti kohta.

Rannu eestvõttel uueneb põhjalikult Ugala tutvustamine elektroonilises meedias. Värskeks muutub ka kodulehekülg, et teatrisõbrad mugavamalt infot saaksid.

Kairi Leivo tuli Viljandisse otse Moskvast, kus ta töötas Eesti saatkonna pressi- ja kultuuridiplomaadina. Enne seda oli ta sama ametit pidanud Helsingi saatkonnas.

Tallinna pedagoogikaülikoolis skandinavistika eriala lõpetanud naine valdab vabalt soome, rootsi, vene ja inglise keelt ning loeb taani, norra ja prantsuse keeles. Nii et nõuandja maailma uuema näitekirjanduse kohta on teatri loomingulisel juhil nüüd omast käest võtta.

Helsingis ja Moskvas töötades ei jäänud Kairi Leivol nägemata ükski vaatamist väärt lavastus. Ta tähendas muiates, et palk kuluski piletite ostmisele.

«Ma usun Ugalasse. Mind motiveerivad pikkade traditsioonidega teater ja siinne tore meeskond, kellel on häid mõtteid,» lausus ta.

Teatris on Kairi Leivo oma sõnul ainult taustajõud, kes peab kõige tähtsamad tegijad, eelkõige lavastajad ja näitlejad inimestele võimalikult nähtavaks ja huvitavaks muutma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles