Politseinikud ohjeldasid Suvefestil narkosõpru ja käimlalükkajaid

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärve Suvefest tõi Ulgele tuhandeid inimesi, kellest enamik nautis rahulikult muusikat ja melu.
Võrtsjärve Suvefest tõi Ulgele tuhandeid inimesi, kellest enamik nautis rahulikult muusikat ja melu. Foto: Marko Saarm / Sakala

30. mai jooksul sai politsei Ulgel toimunud Võrtsjärve Suvefestiga seoses kokku seitse väljakutset.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjaki teatel oli neist ilmselt tõsiseim juhtum, kui kella 23 ajal andis festivali turvajuht teada, et üks peoseltskond võib festivali territooriumil tarvitada narkootilisi aineid. Politsei toimetas kolm noormeest narkoekspertiisi ning andis ühe noormehe, kelle enesetunne halvenes, üle kiirabile.

Samuti teatati politseile seltskonnast, kes lükkas ümber ühe festivalialale paigutatud välikäimla ning ei allunud turvameeste korraldustele. Sellest kambast toimetas politsei kainenema ühe mehe. Teatati ka väiksematest rikkumistest parkimisel ning sellest, kuidas üks peoseltskond sõiduteel liiklust häiris. Kokku toimetas politsei festivali teise päeva jooksul kambrisse kainenema kolm inimest ning üks inimene viidi koju.

Suvefesti peaesineja oli Dr. Alban. Lisaks temale astusid kahe päeva jooksul Ulgel üles Ivo Linna, Anne Veski, Smilers, Singer Vinger, Ott Lepland, 2 Quick Start ja teised tuntud Eesti muusikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles