Hansaleht: Toidualad: ravimtaimedest grillitud koprani

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Rahva kõhutäite eest hoolitsetakse kolmel toidualal. Neist suurima südamik jääb ametite maja taha mõisaparki. Oma müügiplatsi on sinna seadnud 24 kauplejat. 

Hansapäevade kaubandusjuhi Tiit Jürmanni sõnul saab toidualalt toekate praadide kõrval muudki maitsvat. «Valdavalt on kõik selline korralik keskaegne rüütlisöök,» rääkis ta. «Näiteks on ühe kaupleja tutvustuses kirjas, et grillitakse tervet metslooma, kitse, siga või kobrast – oleneb jahiõnnest.»  

Pakutava loetellu lisas Jürmann liha ja vorsti, herne- ja tangusupi, köömnetega kartulid, metsaseene- ja angerjasupi. Muu hulgas pakutakse külalistele kohvi, pannkooke ja sõõrikuid. Suvisemate ilmade

Märksõnad

Tagasi üles