Uus asfalt võetakse tänavalt üles paari nädala jooksul

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Posti tänava asfalteerimine algab reedel ning enam kui aasta kestnud torutööd lõpevad esmaspäeval.
Posti tänava asfalteerimine algab reedel ning enam kui aasta kestnud torutööd lõpevad esmaspäeval. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeval pannakse Viljandis Posti tänavale maha viimased lapid asfalti ning see tähistab ühtlasi aasta kestnud suurte torutööde lõppu. Tõenäoliselt nädal hiljem kaevatakse osa asfaldist taas üles ning algab järgmiste torude paigaldus.

Kahe töö eestvedajad tunnistavad, et selline korraldus võib kõrvalt vaadates kummaline tunduda, kuid kõiki objektiivseid asjaolusid arvesse võttes on see kõige mõistlikum. Võimalik oleks praegu lahti kaevatud kohad jätta asfalteerimata, kuid seda, et hansapäevade ajal oleksid peoala ääres suured killustikuga kaetud augud, ei taha Viljandis tõenäoliselt keegi.

Kui praegu lõpetab Posti tänaval töid firma, kes uuendas Viljandi Veevärgi tellimusel vee- ja kanalisatsioonitorusid, siis pärast hansapäevi tulevad sinna ehitusmehed, kes hakkavad soojafirma Esro tellimusel tänava alla panema soojatorusid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles