Graveerijal tuleb ühe ropsuga teha kahe aasta töö

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Roosi eelmisel aastal teenitud Eesti meistri trofee jääb veel vähemalt aastaks tema kätte hoiule. Vaid viivuks rändab see töökotta, et sellele nagu kord ja kohus kaks tema nimega plaati panna.
Terje Roosi eelmisel aastal teenitud Eesti meistri trofee jääb veel vähemalt aastaks tema kätte hoiule. Vaid viivuks rändab see töökotta, et sellele nagu kord ja kohus kaks tema nimega plaati panna. Foto: Rein Mölder

Pühapäeval Tallinnas peetud Eesti bowling’u meistrivõistluste finaalis kaitses Viljandi mängija Terje Roosi oma mullu teenitud tiitlit ning esimest korda jõudis esikolmikusse tema klubikaaslane Viljar Mandri.

Nagu Terje Roosi ütles, oli tal tänavu veenev põhjus meistritiitli pärast punnida. Nimelt oli ta jätnud võiduga kaasas käivale rändtrofeele oma nime graveerimata.

«Nojah, eks sel teemal või nüüd tagantjärele lõõpida. Ma lihtsalt ei teadnud, et võitja privileeg on oma nimi ise karikale jäädvustada. Saan nüüd siis ühe käiguga töökojast kahe aasta plaadid tellida,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles