Sel kolmapäeval avanes Sakala toimetuse rõdul isuäratav vaatepilt: kolm viljandlannat degusteerisid Viljandimaal valmistatavaid toite ja jooke. Kui kõige rohkem silmailu pakkusid laual ehk porgandikrõpsud, siis maitsemeelt hellitasid enim vaarikad kohupiimas.
Tellijale
Suurel Viljandimaa söögi- ja joogipoolise degusteerimisel võtsid turvalised grillpadrunid mõõtu vorstinaha moodi maiusega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukandi kaupa olid maitsma tulnud Ugala teatri juht Kristiina Alliksaar, Fellini kohviku teenindus- ja programmijuht Maarja Zelinski ning Viljandi kutseõppekeskuse kokaeriala kutseõpetaja Ariaane Truu, kes on muu hulgas töötanud restoranis peakokana.