Suvelavastus läheb Vargamäel täistarele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargamäe voorte vahel, Tammsaare sünnipaigas Albus kohtuvad ka sel suvel Ugala teatri noorema ja vanema põlve näitlejad.
Vargamäe voorte vahel, Tammsaare sünnipaigas Albus kohtuvad ka sel suvel Ugala teatri noorema ja vanema põlve näitlejad. Foto: Jaanus Laagriküll

Kaks suve väljamüüdud saalidele mängitud lavastus «Vanad ja noored» etendub täna ja homme Vargamäe rehetares. Viimaseid kordi on lavastus mängukavas  mai viimasel ja juuni esimesel nädalal.

Vallo Kirsi lavastus põhineb Anton Hansen Tammsaare noorpõlveteosel ja on lisaks publiku soojale vastuvõtule pälvinud ka kriitikute tunnustuse. Eesti Teatriliit pärgas möödunud aastal Peeter Jürgensit vanaisa Juhani rolli eest parima meespeaosalise auhinnaga.

Lavastaja Vallo Kirs, keda Eesti teatriliit tunnustas hiljuti Kristallkingakese ehk noore teatritegija auhinnaga, meenutab kolme aasta tagust prooviperioodi sooja sõnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles