Noored ratturid tõid klubile hõbekarika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi M-14 klassi sõitjad Alex Tund (vasakul), Toomas Vool, Erki Laanemäe ja Henri Treimuth. Pilt on tehtud Viljandi tänavasõidu stardis.
Viljandi rattaklubi M-14 klassi sõitjad Alex Tund (vasakul), Toomas Vool, Erki Laanemäe ja Henri Treimuth. Pilt on tehtud Viljandi tänavasõidu stardis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval Saaremaal Kuressaares asetleidnud jalgratturite tänavasõidu Eesti klubide karikavõistlustel jõudis eri klassides kolme parema sekka viis Viljandi klubi kasvandikku. Võistkondlikult sai Viljandi rattaklubi noorte arvestuses CFC järel teise koha.

Eesti noorte, alla 18-aastaste karikavõistluste arvestuses liideti Kuressaare ja varem teoks saanud Keila tänavasõidu eri klassi sõitjate kohapunktid.

Kuressaares teenisid Viljandi klubi liikmetest kaksikvõidu Kristel Sandra Soonik ja Ilona Tasane grupis N-14. Noormeeste samas vanuseklassis lõpetas Erki Laanemäe võitjana ja Toomas Vool oli kolmas. Noorimate, alla 12-aastaste sõidus oli Kusti Reier Viljandi parimana kolmas ning Anne Mari Mõttus ja Elina Tasane olid tütarlaste arvestuses vastavalt teine ja kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles