Elu ajalehe järgi

Peeter Olesk
, vaatleja Tartumaalt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Olesk
Peeter Olesk Foto: Elmo Riig / Sakala

ISAMAA JA RES PUBLICA LIIDU (IRL) liikmena on mul eriskummaline lugeda meie erakonda puutuvaid seisukohti, avaldusi ja vaidlusi erakonna foorumitest väljaspool. Erakondadel on ju oma infonõunikud, sisemised e-teavitusprogrammid ehk niinimetatud siselistid, elektroonilised otsingumootorid ning nimekirjad nendest liikmetest, kes ei ole surnud. Kui pole ajalehte, siis on ajakiri ning lõppude lõpuks võib ju ka helistada või saata isikliku kirja. Isegi eraviisiline kohtumine näost näkku pole välistatud, kui tõepoolest ei taheta olla formaalne.

Tassi tee joomiseks ja suupiste söömiseks nõndaviisi, et jääb aega ka jutuks tühja suuga, kulub paarkümmend minutit. Selle ajaga jõuab paar asja lahti rääkida küll. Seda muidugi tingimusel, et vestluspartnerid ei luura üksteise järele ja püsivad samal lainel.

20 MINUTIT – SEE ON kaks korda pikem aeg, kui kestab statistiline visiit perearsti juurde. Kui jutt arstiga peab olema lühike, miks siis jutt erakonnakaaslaste vahel peab olema pikk? Koguni nii pikk, et ajaleht peab vahele tulema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles