Käänuline tee sai ilusam ja ohutum

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tobra silla ja Heimtali vaheline käänuline ja suure tõusuga tee on nüüd laiem ja seda katab asfalt.
MARKO SAARM
Tobra silla ja Heimtali vaheline käänuline ja suure tõusuga tee on nüüd laiem ja seda katab asfalt. MARKO SAARM Foto: Marko Saarm / Sakala

Eelmisel nädalal jõudis lõpule Heimtali kunagise viinaköögi juures lookleva tee asfalteerimine. Varasemaga võrreldes on sealtkaudu sõita nüüd ühteaegu tasasem ja ohutum.

Tobra silla ja Heimtali vahelist käänulist ning suure tõusuga teejuppi kattis enne kruus. Lisaks kindlama teekatte panemisele võeti 1650 meetrit pikal lõigul maha teele liiga lähedal kasvanud puud, muudeti mõnevõrra tee plaani, rajati korralik drenaažisüsteem ning paigaldati mäe peal tee orupoolsesse serva põrkepiirded. Samuti sai tee endisest laiem ning selle servad kenasti korrastatud.

Maanteeameti Lääne regiooni liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Alard Tallo avaldas veendumust, et tehtud tööd parandasid kõnealusel lõigul liiklusohutust märgatavalt. Ühtlasi kinnitas ta, et turvalisuse suurendamine oli kahtlemata üks argument, kui langetati otsus just see tee asfalteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles