Toit oli külm ja polnud oma hinda väärt
Peab tunnistama, et hinnad on Merhabas igati restoranile kohased: odavaim kebab või põhiroog oli viis, kalleim 15 eurot.
Adana kebab ja kanašašlõkk toodi lauda veerand tunniga, Döner kebab ning Türgi vorst ja börek 20 minutiga. Pakuti ka tasuta vett ja toitude kõrval oli eri koguses salatit.
Oma rooga proovinud, lausus Aivar Aotäht, et kui see kebab oleks maitsekam, soojem ja vähemalt poole odavam, siis see ehk õigustaks ennast. «Lammas iseenesest mind just ei köida, küll aga teravus. Paraku on see liha täiesti mage. Seest on see küll soe, aga väljast juba jahtunud,» märkis ta.
Liha oli Aotähe arvates ka kuivavõitu. Maitset andis tema sõnul parandada kaste, mida talle küsimise peale anti.
Friikartulitega jäi Aotäht rahule. «Need on parajalt krõbedad ja maitsevad kenasti.»
Pärast sööki toidukorra suurust hinnates nentis Aotäht, et ta ei teagi, kas taldrik oli prae jaoks liiga suur või oli praad liiga väike. «Kõhtu mahtunuks igatahes veel.»
Maitseelamused jäid saamata
Ketlin Beljaev lausus enda tellitud Döner kebabi kohta, et see oli meie valitud toitudest kõige suurem, kuid maitseelamust ei pakkunud: friikartulid olid üle küpsetatud ning rullkebab, mida ta teadis kui mõnusalt vürtsikat ja mahlakat toitu, oli maitsetu ja kuiv. «Minu ettekujutusele heast kebabist see ei vastanud. Kui see ongi nüüd see päris Türgi asi, siis on mul hea meel, et eestipärastes söögikohtades teistsugust kebabit saab.»