Korraldajad kaaluvad värskendus­kuuri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sakala mängude korraldajad Viljandimaa spordiliit ja Viljandimaa omavalitsuste liit otsivad võimalusi ning kaaluvad ettepanekuid, kuidas tuua tulevastele mängudele värskust ja muuta neid eelkõige osalejatele atraktiivsemaks.

Nagu ütles Viljandimaa spordiliidu juhatuse esimees Ilmar Kütt, tehakse kõigepealt läinud nädala lõpul teoks saanud mängude põhjalik analüüs ning seejärel hakatakse vaagima muudatuste vajalikkust ja võimalusi.

Küti sõnul on 1993. aastast, mil peeti taasiseseisvunud Eesti esimesed Sakala mängud, paljugi muutunud ning Viljandimaa spordirahvast ühendav pidu vajab värskendust. Ühe võimaliku muudatuse ütles Kütt välja juba pühapäeval, 12. mängude autasustamisel. Ettepanek hakata Sakala mänge tulevikus korraldama iga nelja aasta järel leidis saalisolijate seas nii poolehoidu kui vastuväiteid. Mängude korraldajad on valmis diskussiooniks ning

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles