Korvpallurid heitlevad Viljandis karikate eest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval peetakse Viljandi spordihoones kaks Eesti korvpalli karikavõistluste veerandfinaalkohtumist. Vastamisi lähevad TÜ/Rock ja Piimameister Otto / Rapla ning BC Rakvere Tarvas ja KK Pärnu.


Eesti karikavõistlusi alustas tänavu 24 meeskonda ning septembri teisest nädalast kestnud kohtumiste järel on konkurentsi jäänud kaheksa võistkonda. Viljandis peetavas kahes veerandfinaalis astuvad publiku ette kaks mulluste meistrivõistluste finalisti. Nädalavahetusel Balti liiga karikaturniiri võitnud TÜ/Rock kohtub kell 16 Viljandi spordihoones Piimameister Otto / Raplaga ning kaks tundi hiljem on samal väljakul vastamisi mullu ülikoolimeeskonnale finaalseerias ägeda lahingu andnud BC Rakvere Tarvas ja korvapalliklubi Pärnu.

Teised kaks Eesti karikavõistluste poolfinalisti selguvad päev hiljem Paide spordihoones, kus kohtuvad BC Kalev / Cramo ja TTÜ / Kalev II ning TTÜ/Kalev ja Valga / CKE Inkasso meeskond.

Publikule on pääs korvpalli karikavõistluste mängule tasuline.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles