Koost pudenenud tellingute torud prantsatasid lapsevankrit lükkava naise lähedale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtnägija mobiiltelefoniga jäädvustatud lühikesest videolõigust on näha, kuidas ligi poolteise meetri pikkused metallist torud Leola keskuse katuseserva juures kattekile küljes tilpnevad.
Pealtnägija mobiiltelefoniga jäädvustatud lühikesest videolõigust on näha, kuidas ligi poolteise meetri pikkused metallist torud Leola keskuse katuseserva juures kattekile küljes tilpnevad. Foto: Ekraanitõmmis

​Pealtnägija väitel leidis eelmisel nädalal Viljandis Leola ärikeskuse juures aset ohtlik juhtum, kus kõrge hoone fassaadi renoveerimiseks kasutatavate tellingute torud üksteise küljest lahti tulid ning osa neist tänavapervele prantsatas.

Ettevõtja, kes rendib samas keskuses äripinda ega taha seetõttu avalikult oma nime välja öelda, rääkis, et oli reede pärastlõunal Kivi tänavale Leola keskuse kolmekorruselise tiiva ette jõudes ülevalt esimese trepikoja kohalt kuulnud heledat kõlinat. Pilku sinnapoole pöörates silmas ta katuseserva juures tervet rida metallist tellingutorusid, mis ääri-veeri tuules lehviva kattekile küljes tilpnesid.

Kohe järgmisel hetkel prantsatas üks toru alla sissekäigu kõrvale murulapile. «Seest võttis kõhedaks, eriti kui arvestada, et sealsamas mõne meetri kaugusel lükkas parasjagu üks naine lapsevankrit. Hüüdsin talle kohe, et tulgu eemale,» kirjeldas mees õõvastavat olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles