Mängud toovad spordirahva kokku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Sakala mängude osalejaterohkem ala on ikka olnud kergejõustik. Pilt on tehtud eelmistel Sakala mängudel 2013. aastal.
Üks Sakala mängude osalejaterohkem ala on ikka olnud kergejõustik. Pilt on tehtud eelmistel Sakala mängudel 2013. aastal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval ja pühapäeval on Viljandi spordiväljakud ja saalid saginat täis: tosinat omavalitsuse esindust on oodata 12. Sakala mängudele kodukandi spordiau eest seisma.

Iga kahe aasta tagant asetleidvad mängud avatakse laupäeval kell 10 spordihoones võimlemispeoga ning kahel päeval selguvad paremad 12 alal.

Sakala mängude peakorraldaja, Viljandimaa spordiliidu juhataja Margit Kurvitsa sõnul pole alade valik eelmise korraga võrreldes eriti muutunud. «Erinev on jalgrattasõit: tänavu saab see teoks matkana. Omavalitsuste koondtabelisse tuleb aga sealtki punktilisa,» rääkis ta, lisades veel, et maleturniiri asemel on seekord kavas kabevõistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles