Lossi tänavale tuleb uus asfalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb Lossi tänav välja praegu. Kui veel nädal tagasi oli plaan lappida aukudevahelised alad, siis nüüd freesitakse vana teekate üles ja pannakse uus.
Selline näeb Lossi tänav välja praegu. Kui veel nädal tagasi oli plaan lappida aukudevahelised alad, siis nüüd freesitakse vana teekate üles ja pannakse uus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi vanalinna Lossi tänavale Varese silla ja muuseumi vahelisele osale laotatakse lähemate nädalate jooksul täiesti uus asfalt. See tähendab linnale küll kallimat tulemust, ent näeb parem välja kui jupiti asfalteerimine.

«Kogu allesjäänud asfalt freesitakse, tänav profileeritakse ning lapiteki stiilis tänavat ei tule,» lubas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin. Sellise otsuse tegi linnavalitsus esmaspäevasel istungil.

Sügisel alanud torutööde lõpetamine ning kaevatud kohtade asfalteerimine algab lähipäevil. Enne seda tuleb ajutist asfalti veel mitmel pool üles freesida. Tööd peaksid valmima järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles