Linnast pagendatud kuri jõgi, pahura pesukaru negatiiv ja koerad kui musketärid

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koiduaegne Barcelona pilvepiirilt. Keskel on Antonio Gaudí projekteeritud kirik Sagrada Família. Selle ehitus algas 1882. aastal ja valmis peaks see saama aastal 2026, aga et kirik on nii ilus ja ebamaine, võib eeldada, et seda ei raatsitagi lõpuni ehitada.
Koiduaegne Barcelona pilvepiirilt. Keskel on Antonio Gaudí projekteeritud kirik Sagrada Família. Selle ehitus algas 1882. aastal ja valmis peaks see saama aastal 2026, aga et kirik on nii ilus ja ebamaine, võib eeldada, et seda ei raatsitagi lõpuni ehitada. Foto: Margus Haav / Sakala

Varakevadine Hispaania kuningriik. Apelsiniõite lõhn, palmide uhked varjud, karge meretuul ja vapustav arhitektuur. Pole mingi ime, kui vastu jalutab mõni kohalik ja laulab omaette. See maa lihtsalt paneb laulma.

Hispaania algab lennukis 

Tallinna–Londoni liinil on lennukis kord nagu sõjakoolis. Kui kellelgi on vaja kempsu minna, käib ta kiiresti ära, istub eeskujulikult oma kohale tagasi ja tõmbab turvavöö kõhu ümber jälle korralikult pingule. Londoni–Valencia liin on hoopis midagi muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles