Kena promenaad kipub nurgataguseks

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki aastate eest rääkis Viljandi linnavalitsus plaanist Arkaadia aia vigu parandada, et see muutuks inimestele atraktiivsemaks, pole seni suuremaid muudatusi tehtud.
Ehkki aastate eest rääkis Viljandi linnavalitsus plaanist Arkaadia aia vigu parandada, et see muutuks inimestele atraktiivsemaks, pole seni suuremaid muudatusi tehtud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kutsuvaks puhkekohaks kavandatud Arkaadia aed Viljandi vanalinnas on pärast ainsa sealse söögikoha sulgemist vaiksemaks jäänud ning promenaadi parandamise plaanid pole jutust kaugemale jõudnud.

Sakala küsis Viljandi linnavalitsuselt, kas Arkaadia aia atraktiivsemaks muutmine on viimasel ajal jutuks olnud ning kas linnal on ideid, mida seal muuta. Pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalov kinnitas vastuses alustuseks, et linnavalitsus on väga huvitatud, et Arkaadia aias käiks vilgas elu ja see oleks inimestele meeldiv vaba aja veetmise koht.

Sihipärane töö

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles