Alluvad asusid lahkuvat koolijuhti kaitsma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Maalmeister
Aivo Maalmeister Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks kolmandikku Saarepeedi kooli töötajatest avaldab toetust lahkuvale direktorile ja soovib, et ta ametisse jääks. Nii vallavanem kui koolijuht on veendunud, et see kiri ei muuda midagi.

Sel nädalal jõudis Viljandi vallamajja toetuskiri, millele on kooli 30 töötajast alla kirjutanud 19. Ühispöördumise mõte on selge ja konkreetne: töötajad avaldavad toetust direktor Aivo Maalmeistrile, kellele on ette heidetud kehva suhtlus- ja juhtimisoskust. Viljandi vallavanema Ene Saare sõnul pole Maalmeistril võimalik jätkata, sest ta on andnud lahkumisavalduse.

Maalmeister esitas lahkumisavalduse mõni nädal tagasi pärast seda, kui ta oli koolijuhtimise teemal vallavanemaga vestelnud. Kui avalikkusele on teada juhtumid, kus direktor on konflikti läinud mitme õpetajaga ning mõni neist on tüli tõttu koolist kas lahkunud või lahkuma sunnitud, siis Sakala andmetel on vallajuhil Maalmeistrile etteheiteid ka kooli rahakoti kasutamise pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles