Kultuuriõhtul kogutakse abivajajatele toetust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Heimtali põhikoolis algab homme kella 18.30 paiku kolmas heategevuslik teatri- ja muusikaõhtu «Me hoolime», mille tuludega aidatakse vähe kindlustatud perede lapsi näiteks ekskursioonidele.

Kooli sotsiaalpedagoogi Eneli Põdra sõnul kogutakse raha kolmel moel: piletitulu, õnneloosi ja kohvikuga. Õnneloosi tarvis tõid õpilased kodust raamatuid, ehteid, maale, käsitööd ja lauamänge. «Õnneloosid on sel aastal vägevad,» ütles Põder. «Kasulikke ja väga huvitavaid asju on palju. Kui õnneloos maksab euro, siis nii odava hinnaga esemeid siin polegi.»

Sotsiaalpedagoog rääkis, et abivajajaid jätkub peaaegu igasse klassi. «Tavaliselt selgitab abivajajad välja ekskursioonile minek,» ütles ta. 

Üles astuvad Abja-Paluoja noormeesteansambel Murdlaine, Abja-Paluoja kultuurimaja noorteteater lavastustega «Düskomfort» ja «Janne», Eve stuudio tantsulapsed ning Karksi-Nuia muusikakooli ansambel Lõõtsavägilased. Lisa pakuvad mõisakooli õpilased, kes on ette valmistanud naljasketše. Koolis avatakse ka õpilastööde näitus.

Teatri- ja muusikaõhtu korraldavad Heimtali põhikool ja kooliraadio Mõisa Hääl. Põder lisas, et mõisamajja võivad tulla kõik huvilised. Uksed avatakse külalistele kell 17.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles