Gümnaasiumis mängiti Euroopa Parlamenti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kaheksanda ja üheksanda klassi noored kogunesid Viljandi gümnaasiumi, et matkida Euroopa Parlamendi tööd.
Viljandi kaheksanda ja üheksanda klassi noored kogunesid Viljandi gümnaasiumi, et matkida Euroopa Parlamendi tööd. Foto: Marko Saarm / Sakala

Euroopa noortenädala puhul mängisid enam kui 60 Viljandi kaheksanda ja üheksanda klassi õpilast Viljandi gümnaasiumis Euroopa Parlamendi matkimisemängu.

Euroopa noortenädala ühe korraldaja, sihtasutuse Viljandi Hariduse Arengufond juhataja Urmo Reitavi sõnul jõudis mäng Viljandisse tänu riigigümnaasiumi esimesele lennule. Nüüdseks on see muutunud juba traditsiooniks. 

«Kui gümnaasiumis on tavapärane õppida mudelimängu kaudu, siis võiks seda pakkuda ka põhikoolilastele,» lausus ta, kommenteerides abiturientide mõtet proovida matkimist kaheksanda ja üheksanda klassi õpilastega. «See on väga tõhus õpimeetod. Selle kaheksa tunni jooksul võib õpilane omandada enam kui kuu ajaga tundides.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles