Naiste arvestuses võitis Viljandi Cyclon

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Sille Puhu lõpetas naiste seas kolmanda kohaga.
Viljandlanna Sille Puhu lõpetas naiste seas kolmanda kohaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eelmisel aastal Viljandis asutatud klubi Cyclon jahib Mulgi rattamaratoniga alanud sarja MTBest üldesikohta naiskondade seas. Individuaalset võitu kodusõidul ei tulnud, küll aga tulid teine ja kolmas koht ning naiskondlik võit.

Naiste seas pälvis kolmandat aastat järjest esikoha Rakke klubi esindaja Greete Steinburg, kes üldarvestuses oli 73. Peaaegu viis minutit kaotasid talle teineteise järel 100. ja 101. kohaga lõpetanud tartlanna Janelle Uibokand ja viljandlanna Sille Puhu, kes mõlemad sõidavad Cycloni klubi värvides.

«Kuni esimese vahefiniši eel olnud sooni olime koos Greetega (Steinburg – toimetus), aga seal jooksis tema meist kiiremini,» rääkis Puhu. Soisel lõigul tuli nimelt paljudel ratturitel jalad pedaalidelt võtta ning joostes edasi liikuda. «Greete on meist pikem ja sai jooksuga paremini hakkama,» lisas Puhu naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles