Alustab koolieelikute ettevalmistusrühm

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Valuoja põhikoolis, mis tegutseb tänavu Kaare kooli ruumides, alustab tööd koolieelikute ettevalmistusrühm.
Viljandi Valuoja põhikoolis, mis tegutseb tänavu Kaare kooli ruumides, alustab tööd koolieelikute ettevalmistusrühm. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lapsed, kes ei käi üheski koolieelses lasteasutuses, saavad paremaks kooliks ettevalmistamiseks osaleda koolieelikute ettevalmistusrühmas, mis hakkab tööle Viljandi Valuoja põhikooli (tegutseb tänavu Kaare kooli ruumides) juures.

Ettevalmistusrühma esimene kokkusaamine on neljapäeval, 23. septembril kell 14.30 Kaare koolis (Kesk-Kaare 17) ruumis 23 (II korrus). Edaspidi hakkab eelkool toimuma esmaspäeviti kella 14–16.30 Kaare koolis (Kesk-Kaare 17) II korrusel ruumis 23.

Järgmine õppepäev on esmaspäeval, 4.oktoobril.

Kaasa tuleb võtta värvilised pliiatsid, harilik pliiats, kustutuskumm ja vahetusjalanõud.

Õppetöö ettevalmistusrühmas on Viljandi linna kodustele lastele tasuta. Ettevalmistusrühma õppetöös osalemine on tasuline lastele, kes omandavad alusharidust lisaks koolieelses lasteasutuses või kelle elukohana ei ole pereregistris märgitud Viljandi linn. Osalustasu suurus on ühe lapse kohta ühe kuu eest 3 protsenti alampalgast.

Lisainformatsiooni saab Valuoja põhikoolist või kooli koduleheküljelt.

Pereregistri järgi on Viljandi linnas 10. septembri andmetel 211 last, kes alustavad kooliteed 2011. aasta sügisel. Neist 183 last omandavad alusharidust Viljandi linna lasteaedades, 21 last on mõnes teises lasteasutuses või on kodused ning 7 last läks kooli juba 2010. aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles