Kriisist sündinud liit vandus truudust

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsioonilepingule andis eile südapäeval allkirja kümmekond kohalikku poliitikut. Neist esimesena jätsid paberile oma nime linnapea Ando Kiviberg ning tõenäoline volikogu esimees Peep Aru.
Koalitsioonilepingule andis eile südapäeval allkirja kümmekond kohalikku poliitikut. Neist esimesena jätsid paberile oma nime linnapea Ando Kiviberg ning tõenäoline volikogu esimees Peep Aru. Foto: Rannar Raba

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ning Reformierakonna esindajad allkirjastasid eile keskpäeval raekoja väikeses saalis koalitsioonilepingu, millele peab tuginema Viljandi juhtimine järgmised kaks ja pool aastat.

Et linna rahakotile ei ennusta keegi lähemaks ajaks märkimisväärset kosumist, ei sisalda uus koalitsioonilepe üllatusi. Nii seab see esiplaanile laias laastus samu teemasid, millega on rinda pistnud juba mitu varasemat linnavalitsust. Näiteks lubatakse tegelda tänavate korrastamise ja lasteasutuste remontimisega, samuti pingutada veekeskuse rajamise nimel. Laiemas plaanis tähtsustatakse Viljandi püsimist elujõulise maakonnakeskusena, kus elanikkonna suurus püsiks stabiilsena või kasvaks.

Juhtimine vaadatakse üle

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles