Viljandi gümnaasiumi 138 lõpetajat pidasid tutipäeva

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumi viimaste klasside õpilased pidasid eile tutipäeva. Tänasest algavad konsultatsioonid ning esmaspäeval ootab ees eesti keele eksam.
Viljandi gümnaasiumi viimaste klasside õpilased pidasid eile tutipäeva. Tänasest algavad konsultatsioonid ning esmaspäeval ootab ees eesti keele eksam. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi gümnaasiumi abituriendid, olles rõivastunud taas nagu esimese klassi lapsed, läksid eile hommikul linna peale lustima. 

Viljandi gümnaasiumi viimastes klassides on tänavu 138 õpilast, kellest lõviosa moodustavad 28 matemaatika-füüsika suuna õpilast ja 27 majandussuuna valinut. 21 abiturienti on sotsiaalsuunal, 18 võõrkeele, 10 kunsti ja 17 noort nii humanitaar- kui loodussuunal. 

Tutipeolisi võis eile kohata nii kunagistes põhikoolides kui mitmel pool linnas õhupallidega kaunistatud autodes signaali saatel ringi sõitmas. Siiski polnud ringsõit kõigile nii lõbus: lõuna paiku sattus üks tutipeolise juhitav auto Jakobsoni ja Kivi tänava ristmikul avariisse, milles sai kannatada mõlema sõiduki esiots.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles