Rattur ehitab Uueveski nõlvale rohkem kui kahesaja meetri jagu põnevust

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Rätsep plaanib tänavu oma sõpruskonnaga Uueveski nõlvale rajada paarisaja meetri pikkuse ekstreemspordirajatise. Stardipaku materjaliks mõeldud männipalgid jäävad esialgu ehitustöödeks sobivamat ilma ootama.
Rainer Rätsep plaanib tänavu oma sõpruskonnaga Uueveski nõlvale rajada paarisaja meetri pikkuse ekstreemspordirajatise. Stardipaku materjaliks mõeldud männipalgid jäävad esialgu ehitustöödeks sobivamat ilma ootama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui paar suve tagasi hakati ühele noorele viljandlasele tema hobi nina alla hõõruma, kaalus too välismaale minekut.

Noormees arutles, kas jätta kõik jamad Eestis maha ja lahkuda, nagu on teinud paljud temavanused. Ta otsustas siiski jääda ning tänavu saab tema otsuse tagajärgi nautida hulk Viljandimaa, Eesti ja ilmselt ka välisriikide noori, kui uskuda noormehe enda sõnu.

Noor mees, kellest jutt käib, on Rainer Rätsep. Tema hobiks on paljusid täiskasvanuid hirmutav ekstreemsport. Talle meeldib spetsiaalse, väga kerge ja heade amortisaatoritega jalgrattaga sõita järsust mäest alla ja teha samal ajal ohtlikke takistusi läbides trikke. Seda elustiiliks kujunenud hobi hakkasid temasugused noored harrastama aastaid tagasi Huntaugu nõlvadel, aga see polnud meelt mööda keskkonnakaitsjatele ja seetõttu sattusid noored võimudega pahuksisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles