Tasuta kiibistamine pani peremehed sabas seisma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemmikule tasuta kiipi panna soovivatest inimestest moodustus pikk järjekord.
Lemmikule tasuta kiipi panna soovivatest inimestest moodustus pikk järjekord. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Laupäeva pärastlõunal tuli Viljandis Uku keskuse parklas liigeldes eriti tähelepanelik olla, sest seal liikus palju inimesi koos rihma otsas jalutava koera või puuris istuva kassiga. Varjupaikade mittetulundusühingu tasuta kiibistamise aktsioon osutus väga populaarseks.

«Meil on väga hea meel, et inimesed peavad kiibistamist tähtsaks,» jagas Varjupaikade turundusjuht Mari Hagi eile kollektiivi rõõmu selle üle, et lemmikloomaomanike huvi osutus oodatust tunduvalt suuremaks. Veel kaks päeva enne üritust ütles ta, et Varjupaikade inimesed on valmis kiibistama ja registrisse kandma vähemalt sada looma, kuid ilmselt tuuakse neid palju vähem.

Laupäeval sai süsti abiga kiibi naha alla 86 koera ja kassi. Ehkki kiipe jätkunuks veel, sai lõpuks aeg otsa, sest õhtul oli vaja jõuda Pärnusse teisele üritusele. Esialgu oli aktsiooniks arvestatud kaks tundi. Loomi kiibistati küll paarkümmend minutit kauem, kuid sellegipoolest tuli mõni huviline tagasi saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles