Draakoni restoran lööb taas tiivad laiali

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm on kohtu seadus. Mourice Lawrance Mathias on valmis järjekordse draakonipoja tegudele lubama.
Kolm on kohtu seadus. Mourice Lawrance Mathias on valmis järjekordse draakonipoja tegudele lubama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis viimati Tartu tänaval aasiapärast toitu pakkunud Mourice Lawrance Mathias avab homme uue söögikoha Vaksali tänaval Konsumi kaupluse vastas.

Nimemuudatust pole peremees tähtsaks pidanud, sestap ilutseb ka kunagise Külluse kõrtsi ruumesse asunud restorani fassaadil Draakoni kirjaga silt.

Kui eelmistel kordadel sai Mathiasele saatuslikuks suur üürihind, siis Vaksali tänava pind on välja ostetud ning kulusid miinimumis hoides on tema sõnul võimalik isegi pisut kasumit teenida. Seepärast kavatsebki omanik enda peale võtta kogu köögipoole ning abitööjõuna palkab vaid kaks teenindajat. Et selline koormus läbi ei põletaks ning jätaks aega ka enda ja pere jaoks, hoiab omanik koha avatud viiel päeval nädalas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles