Galerii. Toiduklubi toorkoogid viisid keele alla

Fellini toiduklubi toorkookide töötuba

FOTO: Elmo Riig/SAKALA

Pühapäeval kella 12 paiku algas kohviku Fellin toiduklubis toorkookide valmistamise töötuba, kus valmisid kolm maitsvat kooki, kreem ning trühvlid.

Tellijale

Kohviku programmi- ja teenindusjuht Maarja Zelinski rääkis, et Fellin korraldab toiduklubi, et edendada toidukultuuri. «Paljud inimesed pole toortoiduga veel kokku puutunud,» rääkis ta. 

Töötuba juhendas seekord Tallinna kodukohviku Vihmavari pidaja ja toortoitlane Marita Krull. Jagati retsepte, tutvustati toortoitu, küsiti toidusoovitusi ning valmistati maitsvaid toortoiduroogi. Muidugi said osalised ka suud magusaks teha. «Need on kaalusõbralikud koogid,» kiitis Krull.

Tagasi üles