Galerii. Toiduklubi toorkoogid viisid keele alla

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siim Piirak, Elmo Riig
Copy

Pühapäeval kella 12 paiku algas kohviku Fellin toiduklubis toorkookide valmistamise töötuba, kus valmisid kolm maitsvat kooki, kreem ning trühvlid.

Kohviku programmi- ja teenindusjuht Maarja Zelinski rääkis, et Fellin korraldab toiduklubi, et edendada toidukultuuri. «Paljud inimesed pole toortoiduga veel kokku puutunud,» rääkis ta. 

Töötuba juhendas seekord Tallinna kodukohviku Vihmavari pidaja ja toortoitlane Marita Krull. Jagati retsepte, tutvustati toortoitu, küsiti toidusoovitusi ning valmistati maitsvaid toortoiduroogi. Muidugi said osalised ka suud magusaks teha. «Need on kaalusõbralikud koogid,» kiitis Krull.

Tagasi üles