Tulevik naaseb Tallinnast kaotusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi JK Tulevik meeskond pidi täna Tallinnas Sportland Arena väljakul peetud Premium-liiga viienda vooru kohtumises alla vanduma tiitlikaitsja Tallinna FC Levadiale.

Kohtumise 80. minutil suunas FC Levadia ründaja Ingemar Teever palli viljandlaste väravasse. Tallinna meeskond suutis oma eduseisu lisaajal suurendada. Kohtumise teise värava vormistas oma nimele Levadia ründaja Artur Rättel.

Lisaks mõlemale väravale teenisid ka mõlemad kollased kaardid Levadia mängijad.

Enne mängu ütles Tuleviku mängiv abitreener Rain Tölpus, et tänu eelmises voorus saadud võidule on meeskonnal tuju hea. «Mängust Levadiaga on võitu raske loota, aga võitlema läheme kindlasti ja kergesti ei kavatse me tiitlikaitsjale mitte midagi kinkida. Peame kaitses kannatlikult mängima ja kindlasti tekib ka meil mõni moment vastaste värava lähistel.»

Levadia peatreener Marko Kristal leidis enne kohtumist, et meeskond on oma mängumasina pikkamööda käima saanud ja nad üritavad seda kohtumises Tuleviku vastu veelgi kõrgematele pööretele häälestada. «Eelkõige peame oma võimalused oskuslikumalt ära kasutama ning mitte lubama vastasel ennast üllatada. Üritame seekord oma värava puhtana hoida,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles