Direktori ametist kangutamine pöördus hoolekogu enda vastu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeilsel Jakobsoni kooli üldkoosolekul nõudsid lapsevanemad, et kooli hoolekogu eesotsas selle esimehe Kaarel Lehtsaluga paluks direktor Eero Järveküljelt avalikult vabandust.
Üleeilsel Jakobsoni kooli üldkoosolekul nõudsid lapsevanemad, et kooli hoolekogu eesotsas selle esimehe Kaarel Lehtsaluga paluks direktor Eero Järveküljelt avalikult vabandust. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Üleeilsel Jakobsoni kooli korralisel üldkoosolekul, kus osales umbes 200 inimest, ei toetanud lapsevanemad ja personal kooli hoolekogu umbusaldusavaldust direktorile.

Üldkoosolekul arutelu juhtinud linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti peaspetsialisti Katrin Mändmaa sõnul ei toetanud lapsevanemad direktor Eero Järvekülje tagandamise ettepanekut.

«Nad tegid hoolekogule ettepaneku võtta direktori vabastamiseks esitatud taotlus tagasi,» rääkis ta ning märkis, et seda toetas valdav osa lapsevanematest. «Neli olid erapooletud ja saalitäis poolt. Lapsevanemate toetus oli ilmne ja soe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles