Georg Gross võitis Olerex Mulgi ralli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Georg Gross saavutas Eesti meistrivõistluste eelviimasel etapil, Olerex Mulgi rallil kindla esikoha.


Siiski elas Georg Gross koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga viimasel kiiruskatsele startides üle ärevaid hetki, kui käigukastist hakkasid ükshaaval käigud kaduma. Sellest hoolimata suutsid Ford Focus WRC autol sõitnud Gross ja Mõlder sõita finišini ning saavutada kindel esikoht, edestades teise koha saavutanud Egon Kauri enam kui minutiga.

Kogu päeva tõusvas tempos sõitnud Egon Kaur oli parim viimasel kiiruskatsel ja saavutas esikoha N-rühma arvestuses. Talle pakkusid päeva viimaste kiiruskatseteni tõsist konkurentsi Raul Jeets ja Margus Remmak, kes lõpuks finišeerisid kolmanda ja neljanda kohaga. Viienda kohaga lõpetas parim külalisvõistleja Axel Lindholm ja kuuenda koha saavutas Priit Saluri.

N-rühma meistrivõistluste arvestuses tõusis liidriks tänu Mulgi ralli esikohapunktidele Egon Kaur, kes edestab enne viimast etappi Margus Remmakut kolme punktiga.

Väga põnev oli ka heitlus A-rühma kaheveoliste autode arvestuses, kus Siim Plangil õnnestus edestada Sander Pärna vaid 0,5 sekundiga. Kolmanda Mulgi rallil lõpetanud Martin Kangur jätkab klassi liidrina meistrisarjas.

Meistritiitli aga kindlustas endale enne viimast etappi N-rühma kaheveoliste autode klassis Abja mees Kristo Subi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles