Pruudiotsing pani Kalevipoja klaase purustama

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomest koju tulnud noormees lõhkus ööl vastu esmaspäeva Männimäel neli ukseklaasi, mille eest tuleb tal välja käia 250 eurot. Pruudi asemel leidis ta tee politseisse.
Soomest koju tulnud noormees lõhkus ööl vastu esmaspäeva Männimäel neli ukseklaasi, mille eest tuleb tal välja käia 250 eurot. Pruudi asemel leidis ta tee politseisse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Männimäel on viimasel ajal toime pandud kaks lõhkumist, kuid tõenäoliselt pole need omavahel seotud. Ööl vastu esmaspäeva lõhkus ukseklaase purjus noormees, kes otsis taga oma pruuti.  

Männimäe tee 25 ja Riia maantee 40a majal asendati esmaspäeval neli välisukse klaasi vineeriga. Pühapäeva öösel oli need kiviga puruks visanud pühadeks Soomest koju tulnud 24-aastane noormees.

Männimäe tee 25 korteriühistu juhataja Lea Jürimäe sõnul otsis Soomes ehitusel tööl käiv mees taga oma silmarõõmu. «Aga ta ei teadnud täpselt, millises majas neiu elab, veel vähem seda, millises korteris,» rääkis Jürimäe. Seetõttu andis joobes mees igaks juhuks mitme trepikoja ukse taga kella ja proovis fonolukkude kaudu majaelanikega ühendust saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles