Linnaelu juhtimine nõuab head meeskonnatööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL-i fraktsioon Viljandi linnavolikogus
IRL-i fraktsioon Viljandi linnavolikogus Foto: Marko Saarm

LUGESIME MEIEGI eilsest Sakalast Sotsiaaldemokraatliku Erakonna jäiseid arvamusi Viljandi koalitsiooni muutumise kohta. Samas stiilis vastamine tooks kaasa ajakirjandusliku sõnasõja, mis poleks kellelegi vajalik ega tuleks linna arengule ja mainele kuidagi kasuks.

 

Võime kinnitada, et see poolteist aastat, mil me koos sotsiaaldemokraatidega koalitsioonilepingu alusel linna probleeme lahendasime, ei möödunud sugugi kasutult. Nii mõndagi plaanitut sai tehtud või alustatud. Olgu nimetatud näiteks kaasav eelarve, ranitsatoetuse tõstmine, teede remont ja parkide korrastamine. Selle koostöö eest neile suur tänu.

Paraku peame tõdema, et viimasel ajal jäi puudu asjalikust koostööst ja liiga palju taandus meile peale surutud poliitmängude tasemele. Viljandis ei ole kogu taasiseseisvuse aja jooksul ükski koalitsioon valimiste vaheajal lagunenud. Nüüd on esimene kord. Paraku ei õnnestunud meil seda vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles