Koolitundi segavad telefonid lähevad tikitud taskutesse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre kooli direktor Anu Saar (pildil) näitas õpilaste ja õpetaja Aino Kahu koostööna valminud telefonikotte, mille kasutamist saab praegu harjutada tööõpetuse klassis. Peagi on võimalik nutitelefonid tunni ajaks kotti pista kuues klassis.
Holstre kooli direktor Anu Saar (pildil) näitas õpilaste ja õpetaja Aino Kahu koostööna valminud telefonikotte, mille kasutamist saab praegu harjutada tööõpetuse klassis. Peagi on võimalik nutitelefonid tunni ajaks kotti pista kuues klassis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Sakala proovis eile ennelõunal Holstre kooli direktorit mobiiltelefoni kaudu kätte saada, see esmalt ei õnnestunud ja võis arvata, et temagi on oma telefoni pistnud kotti, mis on üks kooli õpilasfirma võimalikest toodetest.

Käsitööõpetaja Aino Kahu algatusel on õpilased valmistanud tikitud kotid, kuhu nad saavad tunni algul oma telefoni poetada ja kella välja helisedes taas ära võtta.

Kuus taskutega alust olid veel käsitööklassis ootel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles