Parvetama läinud poiss sattus Viljandi järvel ohtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabitöötajad võtsid kaldale toodud poisi oma hoole alla, aga õnneks tal nende abi vaja ei läinud.
Kiirabitöötajad võtsid kaldale toodud poisi oma hoole alla, aga õnneks tal nende abi vaja ei läinud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval kella 19 paiku sattus Viljandi järvel hätta 12-aastane poiss, kes oli parvega järvele läinud ega saanud sealt tuule tõttu enam ära.

Päästjate kinnitusel ei olnud poisi elu küll ohus, kuid kõrvalise abita ta kuivale maale ei pääsenud ning tuul lükkas teda kaldast eemale. Poisi aitamine võttis aega üle poole tunni, sest esimese hooga jõudsid päästjad järve äärde paadita ja saatsid vette päästja, kellel oli seljas külmas vees tegutsemiseks mõeldud rõivastus. Tema katse parvele ujuda ebaõnnestus, sest veesõiduk liikus tuule toel kiiremini kui ujuja.

Viljandlane Silver Leppik meenutas, et nägi kella 19 ajal rannast paarsada meetrit Kösti pool, uue elurajooni lähistel, kuidas väike lõbusõiduks mõeldud parv, millel oli teismeline poiss, triivis kaldast 20 meetri kaugusel. Parv liikus Sammuli poole ning poiss üritas aeruga parve juhtida. Siis aga viskas ta aeru vette, hakkas kätega vehkima ja kutsus abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles