IRL. Kas Isamaa Reeturite Liit?

, Viljandi linnavolikogu esimees Sotsiaaldemokraatlik ErakondViljandi linnavolikogu esimees sotsiaaldemokraat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts
Randel Länts Foto: Ekraanitõmmis (operaator Elmo Riig)

31. OKTOOBRIL 2013 valiti mind Viljandi linnavolikogu 15. koosseisu esimeheks. Möödunud poolteist aastat on olnud suur au teenida ses ametis linnakodanikke ning juhtida kodulinna parema äranägemise järgi ja heade kavatsustega.

Öeldakse, et tegijal juhtub. Ega siis kõik ettevõtmised õnnestu. Kindlasti on viimased 18 kuud olnud ka suur õppimise protsess. Kokkuvõttes olen ma aga tänulik selle võimaluse eest ning loodan südames, et tööga jäädi rahule.

Isegi kui sotsiaaldemokraadid peaksid Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) mahhineeritud võimupöörde tagajärjel opositsiooni jääma, võime saavutatule mõeldes häbenemata linnakodanikele silma vaadata. Taastatud on üle 65-aastaste tasuta bussisõiduõigus, ranitsatoetus tõusis 100 euroni, rakendatud on kaasavat eelarvet ja alustatud muusikakooli renoveerimist. Loodud on Linnahooldus, mis on parandanud hooldustööde kvaliteeti ja suurendanud tööde tegemise operatiivsust. Need on mahukad ja põhimõttelised asjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles