Eakat tohtrit saadab kolleegide seas võlgujääja maine

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi arst Tiio Sütt on võtnud krooni ajal mitu korda sularahas laenu, kuid vähemalt osa rahast aastaid võlgu jäänud. Pilt on illustreeriv.
Viljandi arst Tiio Sütt on võtnud krooni ajal mitu korda sularahas laenu, kuid vähemalt osa rahast aastaid võlgu jäänud. Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mitme inimese jutu põhjal on ühel eakal Viljandi arstil olnud tükk aega tavaks tuttavatelt erinevatel põhjustel sularaha laenata ning vähemalt osa summast aastateks võlgu jääda. Tohter ise eitab igasugust pahatahtlikkust, kuid annab vastukäivaid selgitusi, millest osa ei vasta tõele.

Kui Sakala temalt kolmapäeval laenude koha päris, teatas aastaid omal käel tegutsenud kardioloog Tiio Sütt kindlameelselt, et tal on vaja tagasi maksta vaid pool ühest väiksemat sorti laenust. Kui ajakirjanik küsis seejärel ühe konkreetse võla kohta, tõdes Sütt, et see on maksmata.

Kõigepealt jäi ta endale kindlaks, et rohkem meelest läinud võlgnevusi ei ole, ja lisas, et klaarib lähiajal ka selle ära. Veidi hiljem sama vestluse jooksul ütles ta, et tal on nimetatud võla likvideerimise kohta kokkulepe sõlmitud. Toimetus teab aga teise poole käest, et niisugust kokkulepet ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles